incendiu-casa.jpg

O casă s-a făcut scrum în urma unui incendiu izbucnit, noaptea trecută, în comuna Provița de Jos.

Potrivit primelor informații, incendiul a cuprins toată suprafața casei, de 150 de metri pătrați. Din fericire, nu au fost victime. La locul incendiului au intervenit trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. 

Reamintim că un alt incendiu a izbucnit, tot aseară, la o casă din Lipănești (detalii AICI)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Explozie de cazuri de rujeolă în Prahova

Prahova ocupă primul loc într-un top al îmbolnăvirilor de rujeolă. Dintr-un total de 85 de cazuri nou confirmate în ultima săptămână la nivel național, 61 sunt în Prahova.  Potrivit Centrului...

Auto-moto
  • Marți, 25 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

O mașină a luat foc pe DN 1A, la Vălenii de Munte

Marți dimineață, pompierii prahoveni au fost chemați să stingă un incendiu care a cuprins un autoturism pe DN 1A, la Vălenii de Munte. Din primele informații, focul a izbucnit la compartimentul motor....

Eveniment
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Incendiu la Valea Doftanei. O casă a luat foc

Pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit luni seară în jurul orelor 19.00 în comuna Valea Doftanei.  Potrivit ISU Prahova, flăcările au cuprins o...