ninsori-muntenia-informare-anm.jpg

ANM a emis o informare meteorologică de ninsori, valabilă începând de duminică, de la ora 06.00, până luni la ora 04.00, interval în care se vor înregistra intensificări ale vântului și precipitații predominant sub formă de ninsoare, moderate cantitativ.

„În intervalul menționat în sudul și în estul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Dobrogei vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ (10...15 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local mai consistent îndeosebi în județele Călărași și Constanța. Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută. Pe litoral rafalele vor depăși 60...65 km/h, dar precipitațiile vor fi mixte”, se precizează în informarea meteo a ANM.

La această oră, în Prahova se înregistrează temperaturi maxime cuprinse între 6 și 8 grade Celsius. La Câmpina la ora 14.00, erau 5,8 grade Celsius, iar la Ploiești 6,2 grade Celsius. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Vârful Omu în schimb sunt -9,6 grade Celsius, iar cerul este noros.


Administrație
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Salariile de la TCE vor fi majorate

După mai multe luni de negocieri și după înregistrarea conflictului de munca la ITM Ploiești, angajații de la SC Transport Călători Express au obținut o majorare a salariului de bază, dar și a...