Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

vreme-primavara-prahova-februarie.jpg

Chiar dacă sfârșitul de săptămână aduce o scădere a temperaturilor în majoritatea regiunilor, vineri în sudul țării se vor înregistra temperaturi de primăvară. 

Trebuie precizat că în nordul țării este în vigoare un cod galben de vânt puternic și ninsori care va expira astăzi la ora 17.00. Va continua să ningă în Maramureș, nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în zona montană alăturată. 

Sâmbătă, cerul se va înnora treptat în jumătatea sudică a teritoriului, însă primele ploi își vor face apariția abia după apus. Duminică, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță sau ninsoare și vor ocupa suprafețe destul de mari din sud şi sud-est. Temperaturile nu vor mai trece de 7...8 grade Celsius, potrivit digi24.ro.

Persoanele care și-au făcut planuri să petreacă weekendul pe Valea Prahovei vor avea parte de un peisaj autentic de iarnă. Trebuie însă precizat că în nordul Carpaților Orientali va continua să ningă. Maximele se vor opri la minus 1 grad Celsius pe Valea Prahovei şi la Stâna de Vale.

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de o vreme destul frumoasă pe parcursul zilei de vineri. Temperaturile, neobișnuit de ridicate pentru această perioadă, vor ajunge la 11 grade Celsius, dar adierile vântului ar putea deranja din când în când. Mâine, norii se vor strânge în Capitală, însă primele picături de ploaie vor cădea doar după lăsarea nopții. A doua zi a weekend-ului va aduce precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea destul de multa forță. Cu toate acestea, temperaturile se vor păstra ușor pozitive și nu se va depune strat de zăpadă.


Social
  • Joi, 19 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Mai

Peste o săptămână, elevii și bugetarii vor avea parte de o mini-vacanță de patru zile, după ce Guvernul a declarat nelucrătoare și ziua de luni, 30 aprilie, 1 Mai fiind liberă prin lege. Potrivit...

Național
  • Joi, 12 Aprilie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Vremea se va încălzi nefiresc de mult

De joi vremea se va încălzi din nou nefiresc de mult. Spre deosebire de prima jumătate a săptămânii, cele mai ridicate temperaturi vor fi în vest, nord-vest şi centru unde se vor atinge 27 de grade...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești