vreme-primavara-prahova-februarie.jpg

Chiar dacă sfârșitul de săptămână aduce o scădere a temperaturilor în majoritatea regiunilor, vineri în sudul țării se vor înregistra temperaturi de primăvară. 

Trebuie precizat că în nordul țării este în vigoare un cod galben de vânt puternic și ninsori care va expira astăzi la ora 17.00. Va continua să ningă în Maramureș, nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în zona montană alăturată. 

Sâmbătă, cerul se va înnora treptat în jumătatea sudică a teritoriului, însă primele ploi își vor face apariția abia după apus. Duminică, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță sau ninsoare și vor ocupa suprafețe destul de mari din sud şi sud-est. Temperaturile nu vor mai trece de 7...8 grade Celsius, potrivit digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Persoanele care și-au făcut planuri să petreacă weekendul pe Valea Prahovei vor avea parte de un peisaj autentic de iarnă. Trebuie însă precizat că în nordul Carpaților Orientali va continua să ningă. Maximele se vor opri la minus 1 grad Celsius pe Valea Prahovei şi la Stâna de Vale.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de o vreme destul frumoasă pe parcursul zilei de vineri. Temperaturile, neobișnuit de ridicate pentru această perioadă, vor ajunge la 11 grade Celsius, dar adierile vântului ar putea deranja din când în când. Mâine, norii se vor strânge în Capitală, însă primele picături de ploaie vor cădea doar după lăsarea nopții. A doua zi a weekend-ului va aduce precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea destul de multa forță. Cu toate acestea, temperaturile se vor păstra ușor pozitive și nu se va depune strat de zăpadă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.