vreme-primavara-prahova-februarie.jpg

Chiar dacă sfârșitul de săptămână aduce o scădere a temperaturilor în majoritatea regiunilor, vineri în sudul țării se vor înregistra temperaturi de primăvară. 

Trebuie precizat că în nordul țării este în vigoare un cod galben de vânt puternic și ninsori care va expira astăzi la ora 17.00. Va continua să ningă în Maramureș, nordul Moldovei, estul Transilvaniei și în zona montană alăturată. 

Sâmbătă, cerul se va înnora treptat în jumătatea sudică a teritoriului, însă primele ploi își vor face apariția abia după apus. Duminică, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță sau ninsoare și vor ocupa suprafețe destul de mari din sud şi sud-est. Temperaturile nu vor mai trece de 7...8 grade Celsius, potrivit digi24.ro.

Persoanele care și-au făcut planuri să petreacă weekendul pe Valea Prahovei vor avea parte de un peisaj autentic de iarnă. Trebuie însă precizat că în nordul Carpaților Orientali va continua să ningă. Maximele se vor opri la minus 1 grad Celsius pe Valea Prahovei şi la Stâna de Vale.

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de o vreme destul frumoasă pe parcursul zilei de vineri. Temperaturile, neobișnuit de ridicate pentru această perioadă, vor ajunge la 11 grade Celsius, dar adierile vântului ar putea deranja din când în când. Mâine, norii se vor strânge în Capitală, însă primele picături de ploaie vor cădea doar după lăsarea nopții. A doua zi a weekend-ului va aduce precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea destul de multa forță. Cu toate acestea, temperaturile se vor păstra ușor pozitive și nu se va depune strat de zăpadă.

Național
  • Miercuri, 14 Februarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cod galben de vreme rea în 26 de județe

Paisprezece judeţe se vor afla, de miercuri, de la ora 11:00, până joi, la aceeaşi oră, sub atenţionare cod galben de ninsori abundente şi vânt puternic, iar alte douăsprezece judeţe sunt deja sub...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești