fbpx

scoalaiunie-353.jpg

Pentru ca elevii din Lipănești să nu mai cumpere chipsuri, dulciuri sau sucuri și nici să nu mai traverseze DN 1A în pauzele dintre ore, autoritățile locale au scos la licitație un teren din curtea școlii gimnaziale. Aici va fi amenajat un chioșc unde se vor vinde numai alimente sănătoase.

Potrivit anunțului de licitație, Primăria Lipănești caută antreprenori dispuși să amenajeze un chioșc pe un teren de 17 mp din curtea Școlii Gimnaziale Eroilor, unde se vor comercializa produse alimentare considerate sănătoase, inclusiv fructe, dar și rechizite și produse de papetărie (detalii AICI)

”În pauzele dintre ore, elevii obișnuiesc să iasă din curtea școlii și să traverseze DN 1A la magazinele din apropiere, pentru a-și cumpăra produse nesănătoase, precum chipsuri, dulciuri și băuturi carbogzoase. Scoatem la licitație un teren din curtea școlii pentru amenajarea unui chioșc unde se vor vinde doar alimente considerate sigure pentru sănătatea copiilor. Astfel, elevii nu vor mai risca să devină nici victime ale accidentelor rutiere pentru că nu vor mai părăsi curtea unității de învățământ”, a declarat Robert Nica, primarul comunei Lipănești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro