scoalaiunie-353.jpg

Pentru ca elevii din Lipănești să nu mai cumpere chipsuri, dulciuri sau sucuri și nici să nu mai traverseze DN 1A în pauzele dintre ore, autoritățile locale au scos la licitație un teren din curtea școlii gimnaziale. Aici va fi amenajat un chioșc unde se vor vinde numai alimente sănătoase.

Potrivit anunțului de licitație, Primăria Lipănești caută antreprenori dispuși să amenajeze un chioșc pe un teren de 17 mp din curtea Școlii Gimnaziale Eroilor, unde se vor comercializa produse alimentare considerate sănătoase, inclusiv fructe, dar și rechizite și produse de papetărie (detalii AICI)

”În pauzele dintre ore, elevii obișnuiesc să iasă din curtea școlii și să traverseze DN 1A la magazinele din apropiere, pentru a-și cumpăra produse nesănătoase, precum chipsuri, dulciuri și băuturi carbogzoase. Scoatem la licitație un teren din curtea școlii pentru amenajarea unui chioșc unde se vor vinde doar alimente considerate sigure pentru sănătatea copiilor. Astfel, elevii nu vor mai risca să devină nici victime ale accidentelor rutiere pentru că nu vor mai părăsi curtea unității de învățământ”, a declarat Robert Nica, primarul comunei Lipănești.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.