aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

scoalaiunie-353.jpg

Pentru ca elevii din Lipănești să nu mai cumpere chipsuri, dulciuri sau sucuri și nici să nu mai traverseze DN 1A în pauzele dintre ore, autoritățile locale au scos la licitație un teren din curtea școlii gimnaziale. Aici va fi amenajat un chioșc unde se vor vinde numai alimente sănătoase.

Potrivit anunțului de licitație, Primăria Lipănești caută antreprenori dispuși să amenajeze un chioșc pe un teren de 17 mp din curtea Școlii Gimnaziale Eroilor, unde se vor comercializa produse alimentare considerate sănătoase, inclusiv fructe, dar și rechizite și produse de papetărie (detalii AICI)

”În pauzele dintre ore, elevii obișnuiesc să iasă din curtea școlii și să traverseze DN 1A la magazinele din apropiere, pentru a-și cumpăra produse nesănătoase, precum chipsuri, dulciuri și băuturi carbogzoase. Scoatem la licitație un teren din curtea școlii pentru amenajarea unui chioșc unde se vor vinde doar alimente considerate sigure pentru sănătatea copiilor. Astfel, elevii nu vor mai risca să devină nici victime ale accidentelor rutiere pentru că nu vor mai părăsi curtea unității de învățământ”, a declarat Robert Nica, primarul comunei Lipănești.


Administrație
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Andra Ilie

A murit primarul comunei Gura Vitioarei

Primarul comunei  Gura Vitioarei, Gheorghe Tirifon, s-a stins din viață după o îndelungată suferință. Edilul a fost diagnosticat cu o boală incurabilă și, în ciuda tratamentelor medicale la care a...

Administrație
  • Vineri, 18 Mai 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Oricum o dai, nu e bine (foto)

În 99% din cazuri dăm vina pe autorități pentru ceea ce nu ne convine. Nu spunem că nu este corect ca lumea să-și verse nervii, mai ales în Ploiești, unde totul pare să involueze, dar trebuie să...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești