aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

trafic-ploaie-autostrada-dn1.jpg

Centrul Infotrafic a lansat joi dimineață un set de recomandări, având în vedere că, la această oră, circulația se desfășoară în condiții de carosabil umed pe mai multe artere importante, inclusiv pe autostrada A3, București - Ploiești, dar și pe DN1. 

Astfel, traficul este îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, A2 Bucureşti – Constanţa, Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, DN1 Valea Prahovei, DN7 Valea Oltului, unde circulaţia se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalate precipitaţii sub formă de ploaie şi izolat sub formă de lapoviţă.

Pe DN1, la Sinaia, Bușteni și Azuga, se acționează cu material antiderapant având în vedere că ninge.

„În aceste condiţii, pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum, să se asigure că parbrizul, geamurile laterale şi luneta le permit o vizibilitate foarte bună, să păstreze o distanţă suficientă faţă de autovehiculul care circulă în faţă, astfel încât să poată opri în siguranţă, în situaţia în care acesta încetineşte sau opreşte brusc şi, în general, să manifeste o conduită preventivă la volan”, este sfatul polițiștilor de la Rutieră.


Auto-moto
  • Duminică, 20 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1A, la Măgurele

Două autoturisme au intrat în coliziune duminică după-amiază, pe DN1A, la Măgurele. Trei persoane, printre care și un minor, au fost transportate la spital. La fața locului au ajuns echipaje ale...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești