WhatsApp_Image_2018-01-25_at_14.27.35_5f3b7.jpeg

Zilele trecute, Observatorulph.ro publica nemulțumirea mai multor prahoveni de pe Strada Seciului din Boldești Scăeni care, de mai bine de un an și jumătate, așteaptă să fie racordați la rețeaua de gaze naturale, deși au contractele achitate și termenul prevăzut în ele este depășit. 

La solicitarea noastră, Distrigaz a explicat motivul care stă la baza întârzierii.

”În zona menţionată, strada Seciului din Boldeşti-Scăieni, este vorba despre o extindere de conductă realizată în baza unui contract de cofinanţare cu Primăria Boldeşti-Scăieni. Termenul de execuţie al extinderii de conducta s-a prelungit deoarece au intervenit modificări în categoria de teren a carosabilului (strada a fost asfaltata pe parcursul procesului de racordare la sistemul de distribuţie), fapt ce a generat costuri suplimentare ale lucrării care au necesitat obţinerea aprobării din partea Primăriei Boldeşti-Scăieni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După execuţia lucrărilor, Distrigaz Sud Reţele a transmis către Primăria Boldeşti-Scăieni factura aferenta părţii care îi revine solicitantului din contractul de cofinanţare.

De la data confirmării plății de către Primăria Boldeşti-Scăieni Distrigaz Sud Reţele va putea realiza cuplarea conductei în 5-7 zile lucrătoare.

Pentru primul client la care se face referire în solicitarea dumneavoastră, Dumitrescu Emil, realizarea lucrării de branşament a fost condiţionată, conform legislaţiei actuale, de emiterea certificatului de urbanism şi a autorizaţiei de construire de către Primăria Boldeşti-Scăieni. În prezent, branşamentul respectiv este executat şi urmează a fi pus în funcţiune după ce se va da în folosinţă conducta realizată în cadrul extinderii menţionate mai sus.”, susțin reprezentanții Distrigaz Sud Rețele.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere și Primăriei Boldești Scăeni. Acesta poate fi citit aici: Când vor fi branșați la rețeaua de gaze locuitorii de pe Strada Seciului din Boldești Scăeni

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg