Turiști salvați de jandarmi, după ce au rămas blocați cu autoturismul pe un drum forestier din Sinaia – FOTO

0
turisti.jpg

turisti.jpg

Patru persoane s-au aventurat, miercuri după-amiază, să meargă cu un autoturism pe un drum forestier din Sinaia, între Cota 1400 și Stâna Regală. Turiștii au rămas blocați cu mașina în zăpadă și au solicitat ajutorul jandarmilor.

O persoană a sunat la 112, în jurul orelor 15.50, și a solicitat ajutorul. Patru jandarmi au intervenit pentru a ajuta turiștii care au rămas cu autoturismul în zăpadă.

Jandarmii i-au ajutat pe cei patru să scoată mașina din zăpadă și i-au însoțit până la drumul de la Cota 1400. Nici una dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Operațiunea de salvare s-a finalizat la ora 16.42.

Chiar dacă vremea a fost mai frumoasă astăzi, la munte stratul de zăpadă este destul de mare, iar o drumeție, mai ales pe drumuri forestiere nu este indicată. În plus, toate traseele montate sunt închise pe timpul iernii. (Foto: IJJ Prahova).

turisti-salvati.jpg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău