ambulanta-prahhova-barbat-hipotermie.jpg

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Comarnic, a fost transportat, ieri, de urgență la spital după ce a fost găsit în propria locuință în stare de hipotermie severă.

Bărbatul locuia pe strada Poiana din Comarnic. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanță având în vedere starea bărbatului.

Medicii de la Ambulanță au stabilit că diagnosticul este de hipotermie severă și l-au transportat pe bărbat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii susțin că, mai ales pe timpul nopții, în următoarea perioadă, se va instala gerul, iar mercurul în termometru va înregistra valori negative, cuprinse între -4 și - 8 grade Celsius, iar la munte se poate ajunge la temperaturi mult mai scăzute.

Prin urmare, medicii susțin că trebuie să ne protejăm împotriva frigului. Iar primul lucru care trebuie făcut este evitarea expunerii la temperaturile scăzute, prin reducerea activităților în aer liber, dar și consumul de lichide și evitarea consumului de băuturi alcoolice.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier ieri noapte pe DN72

Accidentul rutier s-a produs pe DN72, la km 76, după ce un autoturism a acroșat un pieton. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. UPDATE:...