ambulanta-prahhova-barbat-hipotermie.jpg

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Comarnic, a fost transportat, ieri, de urgență la spital după ce a fost găsit în propria locuință în stare de hipotermie severă.

Bărbatul locuia pe strada Poiana din Comarnic. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanță având în vedere starea bărbatului.

Medicii de la Ambulanță au stabilit că diagnosticul este de hipotermie severă și l-au transportat pe bărbat la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meteorologii susțin că, mai ales pe timpul nopții, în următoarea perioadă, se va instala gerul, iar mercurul în termometru va înregistra valori negative, cuprinse între -4 și - 8 grade Celsius, iar la munte se poate ajunge la temperaturi mult mai scăzute.

Prin urmare, medicii susțin că trebuie să ne protejăm împotriva frigului. Iar primul lucru care trebuie făcut este evitarea expunerii la temperaturile scăzute, prin reducerea activităților în aer liber, dar și consumul de lichide și evitarea consumului de băuturi alcoolice.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.