ninsori-vreme-geroasa-munte-prahhova-atentionare-avalansa.jpg

Chiar dacă Prahova nu se mai află sub cod galben, la această oră ninge la Vârful Omu, unde stratul de zăpadă măsoară 126 cm. Meteorologii au anunțat că în cursul zilei va mai ninge slab în centrul și sudul Munteniei, iar în timpul nopții vremea va deveni geroasă.

Meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului și pentru ninsori viscolite pentru opt județe, respectiv pentru Brăila, Ialomița, Călărași, local în județele Buzău, Tulcea, Constanța și în sudul județelor Vrancea și Galați.

La această oră (11.00) ninge la Vârful Omu, unde mercurul în termometre a coborât până la -13,1 grade Celsius. Tot la munte, până la ora 20.00, rămâne în vigoare atenționarea de risc însemnat de avalanșă în Munții Bucegi.

Potrivit ANM, în cursul zilei de luni (22 ianuarie) va mai ninge slab în centrul și sudul Munteniei, estul Olteniei și pe arii restrânse în Moldova, Transilvania și în zonele de munte.

Vremea va deveni geroasă în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi, îndeosebi în nordul, centrul și nord-estul țării.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 21 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Tentativă de suicid ieri noapte la Provița

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Provița, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, după ce a încercat să se sinucidă. Bărbatul a fost găsit în comă. O...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești