ninsori-vreme-geroasa-munte-prahhova-atentionare-avalansa.jpg

Chiar dacă Prahova nu se mai află sub cod galben, la această oră ninge la Vârful Omu, unde stratul de zăpadă măsoară 126 cm. Meteorologii au anunțat că în cursul zilei va mai ninge slab în centrul și sudul Munteniei, iar în timpul nopții vremea va deveni geroasă.

Meteorologii au emis un cod galben de intensificări ale vântului și pentru ninsori viscolite pentru opt județe, respectiv pentru Brăila, Ialomița, Călărași, local în județele Buzău, Tulcea, Constanța și în sudul județelor Vrancea și Galați.

La această oră (11.00) ninge la Vârful Omu, unde mercurul în termometre a coborât până la -13,1 grade Celsius. Tot la munte, până la ora 20.00, rămâne în vigoare atenționarea de risc însemnat de avalanșă în Munții Bucegi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit ANM, în cursul zilei de luni (22 ianuarie) va mai ninge slab în centrul și sudul Munteniei, estul Olteniei și pe arii restrânse în Moldova, Transilvania și în zonele de munte.

Vremea va deveni geroasă în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi, îndeosebi în nordul, centrul și nord-estul țării.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.