aboneaza-te la ziarul fara reclame

Azuga-Prahova1.jpg

Stațiunea Azuga își întâmpină puținii turiști cu ruinele unor fabrici comuniste și șantiere abandonate.

Chiar dacă are mai multe pârtii în lungime totală de peste 7 km, stațiunea Azuga este ocolită de împătimiții sporturilor de iarnă, care preferă alte stațiuni de pe Valea Prahovei, precum Sinaia sau Predeal.

Unul dintre motive este peisajul dezolant de care au parte turiștii, din cauza fostelor fabrici aflate în ruină, ori a construcţiilor abandonate după criză. ”Zici că a fost bombardată. Păcate de peisajele superbe!” se plânge unul dintre turiștii care au venit la schi weekendul trecut la Azuga, doar pentru a evita aglomerația din stațiunile vecine.

Potrivit Știrilor Pro TV, autoritățile locale vor să scape de clădirile lăsate în paragină prin supraimpozitarea cu 500% a acestora. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Dacă vor veni cu un plan de redresare, vor începe să mişte ceva, îi aştept cu drag, de cei care vor cumula datorii la bugetul local vor fi executaţi.”, a declarat primaurl stațiunii Auzuga, George Barbu, pentru sursa citată.

O astfeld e măsură a fost aplicată și de Primăria Oradea, cu folos. Până acum în bugetul local s-au adunat o sută de mii de euro din suprataxări, iar banii sunt folosiţi pentru reabilitarea clădirilor din centrul istoric. 


IT&C
  • Joi, 24 Mai 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cum schimbi numele de utilizator din Windows 10

Numele de utilizator din Windows 10 se regăsește în foarte multe colțuri ale sistemului de operare. De aceea, s-ar putea să vrei să afli cum îl poți schimba.  La scurt timp după ce ai apăsat pe...