aboneaza-te la ziarul fara reclame

trafic-dn1-comarnic-nistoresti-circulatie-aglomeratie.jpg

Cei care au dorit să-și petreacă weekend-ul la munte au avut nevoie și astăzi să se înarmeze cu multă răbdare. La această oră este aglomerație pe DN1, la Nistorești și la Comarnic.

Traficul, potrivit IJP Prahova, este aglomerat pe sensul de urcare, pe Valea Prahhovei. Se circulă în coloană în zona Nistorești - Comarnic.

Trebuie precizat că în acest moment este în vigoare o informare meteorologică, valabilă până pe 21 ianuarie, timp în care se vor înregistra precipitații, lapoviță și ninsoare.

Centrul Infotrafic a lansat astăzi un set de recomandări pentru conducătorii auto, date fiind condițiile meteo.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, spun polițiștii, conducătorii auto trebuie să aibă autovehiculul echipat cu pneuri corespunzătoare, să reducă viteza de deplasare şi mai ales în apropierea trecerilor pentru pietoni, iar în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă sau polei, să circule cu o viteză de maxim 30 km/h în localităţi şi 50 km/h în afara acestora și să-şi asigure o bună vizibilitate curăţând parbrizul, luneta şi geamurile laterale; înainte de a pleca la drum, să asigure buna funcţionare a ştergătoarelor de parbriz şi a sistemului de climatizare şi dezaburire.

Totodată, se recomandă ca aceștia să folosească sistemul de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic și să păstreze în mers o distanţă suficient de mare față de vehiculul dinainte.


Național
  • Sâmbătă, 26 Mai 2018
  • De Roxana Tănase

Parada motocicliștilor, în București

La această oră, aproximativ 1.000 de motocicliști participă la o paradă, care se desfășoară pe mai multe artere de circulație din Capitală. Cei aproximativ 1.000 de participanți de la parada pe două...

Eveniment
  • Miercuri, 23 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Pieton accidentat mortal de un autoturism pe DN1

Un accident mortal s-a produs miercuri dimineață în jurul orei 09.50 pe DN1, la km 81+400 - zona Biserica Călătorului. Potrivit IJP Prahova, un pieton care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului...