trafic-dn1-comarnic-nistoresti-circulatie-aglomeratie.jpg

Cei care au dorit să-și petreacă weekend-ul la munte au avut nevoie și astăzi să se înarmeze cu multă răbdare. La această oră este aglomerație pe DN1, la Nistorești și la Comarnic.

Traficul, potrivit IJP Prahova, este aglomerat pe sensul de urcare, pe Valea Prahhovei. Se circulă în coloană în zona Nistorești - Comarnic.

Trebuie precizat că în acest moment este în vigoare o informare meteorologică, valabilă până pe 21 ianuarie, timp în care se vor înregistra precipitații, lapoviță și ninsoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Centrul Infotrafic a lansat astăzi un set de recomandări pentru conducătorii auto, date fiind condițiile meteo.

Astfel, spun polițiștii, conducătorii auto trebuie să aibă autovehiculul echipat cu pneuri corespunzătoare, să reducă viteza de deplasare şi mai ales în apropierea trecerilor pentru pietoni, iar în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă sau polei, să circule cu o viteză de maxim 30 km/h în localităţi şi 50 km/h în afara acestora și să-şi asigure o bună vizibilitate curăţând parbrizul, luneta şi geamurile laterale; înainte de a pleca la drum, să asigure buna funcţionare a ştergătoarelor de parbriz şi a sistemului de climatizare şi dezaburire.

Totodată, se recomandă ca aceștia să folosească sistemul de iluminare-semnalizare pentru a vedea şi a putea fi văzuţi în trafic și să păstreze în mers o distanţă suficient de mare față de vehiculul dinainte.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Vineri, 16 Noiembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe DN1, la Bărcănești

Accidentul rutier s-a produs vineri seară, pe DN1, pe raza localității Bărcănești, după ce un autoturism a acroșat un biciclist. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au...