marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova1.jpg

Tinerii care au pornit pe jos în ”Marșul Speranței” din Cluj în data de 10 ianuarie și care au ca destinație finală capitala țării au ajuns astăzi în Prahova. În jurul orei 12.00 aceștia au fost fotografiați de un cititor al ziarului nostru în stațiunea Bușteni de pe Valea Prahovei. 

Protestatarii din Cluj au plecat pe jos spre București pentru a participa la manifestația anunțată pentru 20 ianuarie împotriva modificărilor pe care guvernanții vor să le aducă legilor justiției.

Inițiatorul „Marşului Speranţei” este Sorin Bobis, un horticultor în vârstă de 51 de ani din Cluj-Napoca, ca a participat și la Revoluția din 1989. Acestuia i s-a alăturat unul dintre fii săi în vârstă de 18 ani, doi nevăzători și un cetățean francez stabilit de mai mulți ani în România. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova6.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova5.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova4.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova3.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova2.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.