marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova1.jpg

Tinerii care au pornit pe jos în ”Marșul Speranței” din Cluj în data de 10 ianuarie și care au ca destinație finală capitala țării au ajuns astăzi în Prahova. În jurul orei 12.00 aceștia au fost fotografiați de un cititor al ziarului nostru în stațiunea Bușteni de pe Valea Prahovei. 

Protestatarii din Cluj au plecat pe jos spre București pentru a participa la manifestația anunțată pentru 20 ianuarie împotriva modificărilor pe care guvernanții vor să le aducă legilor justiției.

Inițiatorul „Marşului Speranţei” este Sorin Bobis, un horticultor în vârstă de 51 de ani din Cluj-Napoca, ca a participat și la Revoluția din 1989. Acestuia i s-a alăturat unul dintre fii săi în vârstă de 18 ani, doi nevăzători și un cetățean francez stabilit de mai mulți ani în România. 

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova6.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova5.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova4.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova3.jpg

marsul-sperantei-cluj-bucuresti-busteni-prahova2.jpg

Național
  • Luni, 19 Februarie 2018
  • De Mihai Popescu

Alertă cu bombă la Curtea de Apel București

Poliția Capitalei a fost sesizată luni, prin 112, cu privire la faptul că în interiorul Curţii de Apel București se află o bombă. Autorităţile evacuează clădirea şi a fost solicitat şi sprijin...

Național
  • Joi, 15 Februarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Explozie într-un bloc din București. Galerie FOTO

O explozie puternică, urmată de un incendiu, s-a produs la un restaurant aflat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheoghe Şinca din București. Liniștea locuitorilor din cartierul Tineretului a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești