cod-galben-vant-prahova.jpg

Meteorologii au emis un cod galben de vânt pentru mai multe județe la nivel național, inclusiv pentru zona de sud a Prahovei.

Potrivit ANM, atenționare de cod galben de vânt este valabilă în Prahova până la ora 16.00. În acest interval, se vor înregistra intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55 - 65 km/h.

Trebuie precizat că până pe 14 ianuarie, ora 16.00, este valabilă și o informare meteorologică cu privire la intensificări ale vântului, precipitații în special sub formă de ninsoare la munte, dar și de ger.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La această oră (14.00), în Prahova ninge la Cheia și ninge ușor la Sinaia, la Cota 1500.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.