26693188_1592953624113648_267047052_o.jpg

Un cititor a sesizat pe adresa redacției cum un drum județean din Prahova a fost reparat doar pe jumătate. 

Este vorba de drumul care leagă comuna Fulga de DN 1D.

Mesajul cititorului:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Pe o ruta de circa 2,5 km nu se poate circula cu masina din cauza gropilor aparute in asfalt. Anul trecut, in toamna, a fost asfaltati in jur de 3-4 km, dar asfaltul a fost turnat peste cel bun care nu avea pic de groapa. Oare nu au mai avut bani pentru acei 2,5km ramasi ? Platim atatea taxe la stat si degeaba! Ne rupem masinile din cauza conducatorilor care nu fac absolut nimic”.

VIDEO Drum județean plin de gropi:

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.