alunecare-de-teren-prahova-soimari.JPG

Din cauza precipitațiilor din ultima vreme s-a reactivat o alunecare teren a versantului din zona DJ 100 M.

Pământul a început iar să o ia la vale la Șoimari, din cauza ploilor fiind afectate două zone din DJ 100 M. Este vorba de km 5+200 și de km 6+300.

Aici, versantul stâng este instabil, iar pământul ajunge pe carosabil. Circulația nu este momentan afectată, dar ca măsură s-a propus consolidarea versantului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai multe zone din Șoimari sunt cunoscute că având probleme din cauza alunecărilor de teren. Momentan, a existat o primă intervenție pe tronsonul km 6+300 pentru înlăturarea pământului de pe carosabil. (Foto: Arhivă).


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.