gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munte4.jpg

Cu o întârziere de trei luni, astăzi a fost dată în folosință cea mai modernă grădiniță din Prahova, cu program prelungit, care a fost construită la Vălenii de Munte.

Grădinița ”Cei cinci elefănței" a fost inaugurată în prezența ministrului Educației, Liviu Pop. De mâine, 40 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani vor păși de mâine într-o grădiniță nouă la Vălenii de Munte.

Fiecare părinte va plăti 10 lei/zi de copil. Programul este de 10 ore/zi, timp în care micuții vor avea parte de activități educaționale, trei mese/zi, dar și de program de somn.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Grădinița cu program prelungit este dotată cu loc de joacă, sală de mese, dormitoare, grupuri sanitare și sală pentru activități, cancelarie, dar și cu un cabinet medical.

Grădinița ar fi trebuit să fie gata în luna septembrie, însă lucrările au durat mai mult.

gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munt5.jpg

gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munte4.jpg

gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munte3.jpg

gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munte2.jpg

gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munte1.jpg

gradinita-cei-cinci-elefantei-valenii-de-munte6.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.