aricestii-rahtivani-primarie-asistati.jpg

Localitatea prahoveană numără peste 8.000 de persoane. Chiar dacă este o comună mare, din punct de vedere al numărului de locuitori, numai șase persoane mai figurează ca beneficiari ai venitului minim garantat.

”Avem la ajutor social șase persoane, respectiv doi bărbați și patru femei. Vorbim de persoane care nu au urmat cursuri de școlarizare”, a declarat primarul comunei Ariceștii Rahtivani pentru observatorulph.ro, precizând că, în timp, ”am reușit însă să convingem restul beneficiarilor să se angajeze”.

Numărul mic de beneficiari ai venitului minim garantat este pus și pe seama existenței, pe raza comunei, a unui parc industrial privat, unde funcționează mai multe societăți comerciale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primarului comunei Ariceștii Rahtivani, cele șase persoane beneficiare de venit minim garantat au vârstă cuprinsă între 40 și 50 de ani.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 17 Octombrie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trei incendii de vegetație în Prahova

Pompierii militari au fost solicitați miercuri după amiază să stingă trei incendii de vegetație izbucnite în Prahova, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, în satul Lipănești și în comuna...