olimpicii-ploiesti-prahova-2017.jpg

În ciuda problemelor din Educație, a programei școlare încărcate, a lipsei de manuale și de auxiliare, zeci de elevii prahoveni au reușit performanța de a obține rezultate spectaculoase la olimpiadele naționale și internaționale.

Un bilanț al anul școlar 2016 - 2017, publicat de Inspectoratul Județean Școlar, relevă faptul că există numeroase carențe în sistemul de educație.

Dincolo de aspectele negative, zeci de elevi au reușit să promoveze Ploieștiul și județul Prahova, peste hotare. Iar la acest capitol, meritul este și al cadrelor didactice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Peste 200 elevi din Prahova s-au calificat la olimpiadele și concursurile naționale. Lista completă

Astfel, la olimpiadele școlare naționale au fost obținute 18 diplome de locul I, 15 - locul al II-lea, 16 - locul al III-lea și 48 de mențiuni și premii speciale.

Șapte elevi din Prahova,. dintre care cinci elevi ai școlilor din Ploiești, s-au calificat în lotul național lărgit la olimpiadele de informatică, fizică, astronomie și astrofizică, științele pentru juniori (chimie, biologie, fizică) sau „Lectură ca abilitate de viață” și Lingvistică. 

Elevii ploieșteni, din cadrul CSS, au obținut numeroase premii și pe latură sportivă, la competițiile desfășurate la nivel național și internațional. Să amintim numai că, la diverse discipline, în cadrul cupelor naționale, au fost obținute 23 de primii locul I, 20 de premii locul al II-lea, 31 de premii locul al III-lea, potrivit bilanțului prezentat de IJȘ Prahova.

Lista elevilor olimpici:

olimpisade-nationale-rezultate-elevi-ploiesti.jpg

elevii-olimpici-ai-prahovei.jpg

elevi-olimpici-prahhova.jpg

elevi-rezultate-olimpiade.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Patinoar pe străzile din Cărbunești - FOTO

DJ233 din comuna Cărbunești, județul Prahova, a devenit un adevărat patinoar în urma zăpezilor și a ploilor căzute în ultimele zile. Se pare că autoritățile nu se sinchisesc să ia măsuri, iar asta...