sediu-nou-blejoi.jpg

Autoritățile locale din Blejoi au investit în această toamnă în ecologizarea unor terenuri virane, amenajarea de spaţii de parcare şi construirea unei clădiri funcţionale în perimetrul Primăriei.

Noua clădire va găzdui în viitorul apropiat Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanelor, urmând ca în sediul actual al SPCLEP Blejoi să fie “transferată” Secţia 3 Poliţie Rurală.

sursa: Info Blejoi

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

O comună din România va avea aeroport

O comună din Vâlcea a atras în ultima vreme atât de multe investiții, în special străine, încât își propune acum să își construiască aeroport. La Budești toată lumea muncește, nu există șomeri sau...