22449889_1716543775036188_2643618953691120030_n.jpg

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, a vizitat ieri infrastructura sportivă a comunei Blejoi, fiind impresionat de sala polivalentă. El a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru autoritățile locale.

 

Mesajul ministrului Tineretului și Sportului de pe Facebook:

”Un exemplu de bună practică în ceea ce privește susținerea sportului este activitatea primarului Comunei Blejoi, Adrian Dumitru. 
Am vizitat, împreună cu președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Andrei Toader, Sala Polivalentă Blejoi și am avut plăcuta surpriză să găsesc o sală modernă, dotată corespunzător, care vine în sprijinul activității sportive destinate copiilor și juniorilor.
Felicitări, domnule primar!”

 

Național
  • Vineri, 16 Februarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Tudorel Toader a venit să anunțe că... va anunța

Deși, conform legii, decizia finală nu îi aparține, ci doar propunerea de revocare a șefei DNA, Tudorel Toader era cel mai așteptat personaj, în cursul zilei de joi. Fusese chemat din Japonia pentru a-și...

Viața Prahovei
  • Marți, 13 Februarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Blocuri ANL și bazin de înot la Blejoi

În octombrie anul trecut, Primăria Blejoi a iniţiat un proces de consultare publică cu scopul de a stabili proiectele pe care comunitatea locală le-ar dori incluse în strategia de dezvoltare a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești