deszapezire-fara-ph-localitati.jpg

Întâlnirea cu primarii, convocată de Prefectura Prahova și Consiliul Județean, s-a lăsat și cu atenționarea a 12 primari din Prahova, care nu au încheiate contracte de deszăpezire până la această ora, pentru iarna 2017-2018.

Lista primăriilor care nu au contracte de deszăpezire nu a fost făcută momentan publică, pe motiv că, vezi - doamne, primarii nu trebuie făcuți de râs.

Mai mulți primari însă au recunoscut că niciodată nu au avut contracte de deszăpezire, pe motiv că realizează acest serviciu cu angajații din administrație sau cu persoanele de la venitul minim garantat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Eu sunt primar de atâția ani și nu am încheiat contract de deszăpezire niciodată. Nu am avut probleme că ne-am mobilizat la nivel de comună”, a susținut Dan Boștină, primarul comunei Salcia.

”În caz de blocaje sunteți direct răspunzători” a fost mesajul Fabioarei Ionescu, administratorul județului, la adresa primarilor care nu au momentan contracte de deszăpezire.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.