temperaturi-ridicate-octombrie-17-prahhova.jpg

Meteorologii au anunțat că, în Prahova, ca de altfel în toată Muntenia, astăzi se va înregistra temperatura cea mai ridicată din luna octombrie. Potrivit ANM, vor fi peste 25 de grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. „Media temperaturilor maxime va fi de 20...25 de grade, cea mai ridicată valoarea urmând a se înregistra în ziua de 17 octombrie”, a anunțat ANM, precizând că, după data de 23 octombrie, vremea se va răcori, astfel că media regională a maximelor va fi de 15....17 grade, valori normale pentru ultima decadă a lunii octombrie

Ulterior acestui interval, regimul termic nocturn, au mai anunțat meteorologii, va marca o scădere treptată, astfel încât minimele termice se vor situa în jurul a 8 grade.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi extrem de redusă pe tot parcursul acestei săptămâni a intervalului de prognoză, dar șanse mai mari pentru ploi la nivel izolat vor fi săptămâna viitoare.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Roxana Tănase

Temperaturi sub 0 grade Celsius la Vârful Omu

Meteorologii au avut din nou dreptate când au anunțat schimbarea radicală a vremii. Sâmbătă noapte și duminică dimineață, la munte, temperaturile au coborât sub 0 grade Celsius. Meteorologii au...

Național
  • Marți, 16 Octombrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Din weekend se schimbă vremea. Vin ploile și frigul

Vremea în România a fost caldă în ultima perioadă, chiar peste normalul perioadei calendaristice în care ne aflăm, însă situația se va schimba începând cu finalul lunii octombrie. Specialiștii ANM anunță că, după...