trafic-aglomerat-dn1-ploiesti-brasov.jpg

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că traficul rutier este intens, sâmbătă, la ora 11.30, pe DN1 Ploiești – Brașov.

 

Pe sensul de urcare (către Brașov), există aglomerație la Comarnic și pe tronsonul Sinaia – Azuga, iar pe sensul de coborâre, de la limita cu județul Brașov până la Bușteni, a anunțat Centrul Infotrafic

„Șoferii sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație și să manifeste disciplină în trafic. De asemenea, pentru evitarea ambuteiajelor, automobiliștii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploiești – Brașov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov”, se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

Până la ora 13.00, la munte este valabil un cod galben de vânt puternic. În restul județului însă mercurul în termometre poate ajunge și la temperaturi de 24 de grade Celsius, cu mult mai ridicate față de cele înregistrate în aceeași perioadă a anilor trecuți.

 

 

Eveniment
  • Duminică, 19 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, la Sinaia. O persoană rănită

Un accident rutier au fost implicate două autoturisme s-a produs duminică în jurul orei 18.30 pe DN1, la Sinaia.  Potrivit primelor informații oferite de Poliție, în urma coliziunii o persoană a fost rănită...