pod-predeal-ilustratie.jpg

Din cauza precipitațiilor abundente a apărut reactivarea unor alunecări de teren în zona care au afectat structura podului.

Podul de pe DJ 219 are structura de rezistență critică, după ce au fost distruse apărările de mal. Podul face legătura între comuna Predeal Sărari și satul Zămbroaia.

Un alt pod unde s-au înregistrat probleme este cel de pe DJ 102 D, km 7+800, care face legătura între comuna Drajna și satul Ogretin. Și în acest caz au fost distruse apărările de maluri și pragurile, motiv pentru care se impune consolidarea fundației podului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consiliul Județean Prahova a demarat deja licitație pentru desemnarea unui constructor.

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.