aboneaza-te la ziarul fara reclame

parc-municipal-vest.jpg

Mult controversatul Parc Municipal Vest rămâne și fără locurile de joacă. În această dimineață mai mulți angajați au încărcat într-o mașină toate ansamblurile de joacă pentru copii.

UPDATE: După apariția articolului, o persoană, care nu a dorit să-și declare identitate a comunicat faptul că „elementele de joacă de la Parcul Municipal Vest au fost înlocuite cu unele noi”, explicând că ansamblurile de joacă montate anul trecut au fost deteriorate. 

Lipsa copacilor, iarba mare, aleile neîngrijite ori lipsa unor zone de agrement sunt doar o parte din sesizările ploieștenilor care au mers la Parcul Municipal Vest, investiție extrem de costisitoare a municipalității, pentru care s-au alocat peste 70 de milioane de lei, fonduri europene și de la bugetul local. 

Transformat și în pistă de raliu, Parcul Municipal Vest a ajuns deja „celebru” la nivel național.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cursele auto ilegale stopate de o acţiune în forţă a poliţiei, la Parcul Municipal Vest (video)

Astăzi de dimineață, un cititor al Observatorulph.ro ne-a semnalat un alt „amănunt”. O echipă de muncitori a încărcat într-o mașină toate ansamblurile de joacă. Operațiunea nu s-a dovedit dificilă pentru că, oricum, parcul care se întinde pe zeci de hectare nu avea multe locuri de joacă. 

parc-municipal-vest-locuri-joaca.jpg

ansambluri-joaca-parc.jpg

parc.jpg

 loc-joaca.jpg