Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

gara-sud-ploiesti-trenuri-circulatie.jpg

Compania Naţională de Căi Ferate a anunțat că, până pe 15 octombrie 2018, se vor executa lucrări de reabilitare a podului feroviar de la km 57+560, linia CF Brazi – Ploieşti Sud, lucrări ce se vor face cu închiderea liniei permanente și scoaterea de sub tensiune Fir I şi II Ramificația Ploiești Triaj – Ploiești Sud.

„Reamintim că în perioada 12.06 - 26.06.2017 au fost executate lucrări la infrastructura feroviară la intrare în staţia Ploieşti Sud, pentru realizarea unei joncţiuni (legături) între firul I Ramificaţia Ploieşti Triaj - Ploieşti Sud şi firul II Marfă Ploieşti Triaj - Ploieşti Sud. Aceste lucrări au fost realizate pentru a oferi o variantă provizorie de circulaţie la intrare în staţia CF Ploieşti Sud, pentru redirecţionarea traficului la liniile 1-7 din staţie, în perioada derulării lucrărilor de modernizare a podului de la km 56+560, de pe linia CF Brazi - Ploieşti Sud, când accesul trenurilor va fi restricţionat la liniile 8 şi 9”, a anunțat CFR Infrastructură.

În perioada de execuţie a lucrărilor se vor înregistra întârzieri în graficul anumitor trenuri din cauza redirecţionării circulaţiei alternativ pe un singur fir între Ploieşti Triaj şi Ploieşti Sud şi între Ploieşti Sud şi Ramificaţia Ploieşti Triaj şi a timpului necesar reînscrierii acestora în grafic, dar și modificări la trasele anumitor trenuri.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. va lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă şi, totodată, cere scuze publicului călător pentru disconfortul creat în trafic şi le mulţumeşte pentru înţelegere.
Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile CF sau la numărul de telefon 021/9521”, a mai precizat CFR Infrastructură.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești