aboneaza-te la ziarul fara reclame

canicula-ploiesti-prahova-informare-meteo-anm.jpg

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova.

Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor înregistra temperaturi maxime de 34...36 de grade, iar în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) local va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unități în special în Câmpia Română și în Câmpia de Vest”, se arată în informarea meteo a ANM.

Meteorologii au mai anunțat că, în cursul zilei de duminică 20 august, „în sudul, centrul și estul ţării vremea se va menţine călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu temperaturi maxime de 34...35 de grade. În regiunile vestice instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura va fi în scădere”.

Sâmbătă, la ora 10.00, la Vârful Omu, potrivit ANM, se înregistra temperatura de 10,2 grade Celsius. În schimb, la Ploiești, mercurul în termometre a ajuns la 26,4 grade Celsius.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
Auto-moto
  • Vineri, 25 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Acțiune rutieră în Ploiești

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Serviciului Rutier au organizat vineri o acțiune pe Șoseaua Vestului, Șoseaua Nordului și pe Bulevardul Republicii în vederea descurajării șoferilor de a folosi...