avarie-electrica.jpg

Timp de o oră, ieri noapte, la Ploiești a avut loc o nouă avarie a Electrica. De data aceasta, zonele afectate au fost cartierele Malu Roșu și Enăchiță Văcărescu.

 

Un ploieștean ne-a sesizat problema la redacție. „În ultima vreme au loc cam multe avarii. Azi noapte s-a mai produs una, în zona Malu Roșu. Ieri a fost afectată zonă centrală... De fiecare dată ni s-a spus că este vorba de un cablu defect, asta dacă am reușit să vorbim la dispecerat. Nu știu dacă este vorba de un cablu defect sau dacă este suprasolicitat întregul sistem, dar avariile astea dese spun un singur lucru. Lipsa unor investiții în domeniu, iar disconfortul este maxim mai ales pe timpul iernii, când ne confruntăm și cu temperaturi caniculare”, s-a plâns ploieșteanul.

Întreruperea curentului electric a avut loc în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.45. Pe durata unei ore, angajații Electrica au încercat de mai multe ori să reia furnizarea de curent electric,. Într-un final, problema a fost remediată în jurul orei 02.45 și potrivit primelor informații avaria este pusă pe seama unui cablu defect.

Avaria Electrica nu a afectat iluminatul stradal în zonă. Oficial, cauza avariei a fost un cablu defect.