fulger-ploiesti-spectacol.jpg

După mai multe zile de cod portocaliu în care s-au înregistrat peste 39 de grade Celsius, ieri noapte, ploieștenii au avut parte de un adevărat spectacol de fulgere. 

 

Vremea s-a schimbat radical în noaptea de luni spre marți. De altfel tot județul Prahova s-a aflat sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. 

Meteorologii au anunțat ploi torențiale. La Ploiești, în schimb, ploaie a avut intensitate redusă. Mult mai spectaculoase au fost fulgerele care au brăzdat aproape toată noaptea cerul.

Potrivit ANM, la această oră, în Prahova este valabilă o informare meteorologică de disconfort termic. „În după-amiaza zilei de marţi (8 august), local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. În sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei temperaturile maxime se vor situa în general între 34 și 36 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat”, au anunțat meteorologii.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...