fulger-ploiesti-spectacol.jpg

După mai multe zile de cod portocaliu în care s-au înregistrat peste 39 de grade Celsius, ieri noapte, ploieștenii au avut parte de un adevărat spectacol de fulgere. 

 

Vremea s-a schimbat radical în noaptea de luni spre marți. De altfel tot județul Prahova s-a aflat sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. 

Meteorologii au anunțat ploi torențiale. La Ploiești, în schimb, ploaie a avut intensitate redusă. Mult mai spectaculoase au fost fulgerele care au brăzdat aproape toată noaptea cerul.

Potrivit ANM, la această oră, în Prahova este valabilă o informare meteorologică de disconfort termic. „În după-amiaza zilei de marţi (8 august), local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. În sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei temperaturile maxime se vor situa în general între 34 și 36 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat”, au anunțat meteorologii.

 

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...