fulger-ploiesti-spectacol.jpg

După mai multe zile de cod portocaliu în care s-au înregistrat peste 39 de grade Celsius, ieri noapte, ploieștenii au avut parte de un adevărat spectacol de fulgere. 

Vremea s-a schimbat radical în noaptea de luni spre marți. De altfel tot județul Prahova s-a aflat sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. 

Meteorologii au anunțat ploi torențiale. La Ploiești, în schimb, ploaie a avut intensitate redusă. Mult mai spectaculoase au fost fulgerele care au brăzdat aproape toată noaptea cerul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit ANM, la această oră, în Prahova este valabilă o informare meteorologică de disconfort termic. „În după-amiaza zilei de marţi (8 august), local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. În sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei temperaturile maxime se vor situa în general între 34 și 36 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat”, au anunțat meteorologii.


Sport
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

FC Petrolul Ploiești - Pandurii Tg. Jiu: 2 - 1

Echipa ploieșteană, condusă de Leo Grozavu, a reușit să se impună în fața celor de la Pandurii Tg. Jiu, prin golurile înscrise, în prima repriză, de Arnăutu şi de Saim Tudor. Petroliștii au bifat...

Național
  • Sâmbătă, 18 August 2018
  • De Roxana Tănase

Lucrări pe Autostrada A3 București - Ploiești

Centrul Infotrafic a anunțat sâmbătă că, pe Autostrada A3 București - Ploiești, se mențin restricțiile de circulație , între km  14 - 26, unde au loc lucrări la carosabil. Potrivit Centrului...