Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

fulger-ploiesti-spectacol.jpg

După mai multe zile de cod portocaliu în care s-au înregistrat peste 39 de grade Celsius, ieri noapte, ploieștenii au avut parte de un adevărat spectacol de fulgere. 

Vremea s-a schimbat radical în noaptea de luni spre marți. De altfel tot județul Prahova s-a aflat sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. 

Meteorologii au anunțat ploi torențiale. La Ploiești, în schimb, ploaie a avut intensitate redusă. Mult mai spectaculoase au fost fulgerele care au brăzdat aproape toată noaptea cerul.

Potrivit ANM, la această oră, în Prahova este valabilă o informare meteorologică de disconfort termic. „În după-amiaza zilei de marţi (8 august), local în Oltenia, Muntenia și Dobrogea disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură umezeală se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. În sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei temperaturile maxime se vor situa în general între 34 și 36 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat”, au anunțat meteorologii.


Social
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Praful saharian a ajuns și la Ploiești. FOTO

Conducătorii auto din Ploiești s-au trezit cu mașinile pline de praf, în urma ploii de scurtă durată de azi-noapte. ANM a atenționat în urmă cu trei zile că în România a pătruns un front atmosferic care...

Viața Prahovei
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de vânt puternic, la munte

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de vânt, valabilă și în zona de munte a județului Prahova. Până la ora 15.00, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va sufla cu putere....

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești