trafic-saglomerat-dn1-ruta-alternativa.jpg

Din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe DN1 Brașov – Ploiești se desfășoară la această oră (13.00) îngreunat.

 

Potrivit Centrului Infotrafic, pe sensul de urcare (către Brașov), există coloane de autoturisme în zona localității Comarnic și pe tronsonul Poiana Țapului – Bușteni, iar pe sensul de coborâre, pe tronsonul Predeal – Azuga – Bușteni.

„Pentru evitarea ambuteiajelor, conducătorii auto care doresc să se deplaseze pe ruta Brașov - Ploiești sunt sfătuiți să ia în calcul și ruta alternativă DN1A Brașov – Săcele – Cheia – Vălenii de Munte - Ploiești”, recomandă Centrul Infotrafic.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...