coada-permise.jpg

4 august 2017, ora 09.30... Pe strada Vasile Lupu, în fața sediului IPJ Prahova, aceeași aglomerație. Oamenii stau la coadă pentru a reuși să pătrundă în sediu, la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto din cadrul Prefecturii Prahova. 

 

În ciuda faptului că pentru înmatriculările auto și pentru preschimbările de permise pot fi făcute rezervări on-line, astăzi, în fața sediului IPJ Prahova erau aceleași cozi înregistrate în ultimele luni.

În plus, se pare că, atunci când vine vorba de înmatriculări auto și preschimbări de permis, chiar dacă se anunță temperaturi caniculare de 39 de grade Celsius, nimeni nu ține cont de recomandarea medicilor de a evita pe cât posibil expunerea la soare.

La primele ore ale dimineții, potrivit ANM, la Ploiești se înregistrau 32,9 grade Celsius, însă la soare temperatura atmosferică era mult mai ridicată. La nivelul solului era deja 37 de grade Celsius, încă de la primele ore ale dimineții.

 

Vestea proastă este că doi angajați de la Serviciul Înmatriculări Auto și Permise vor ieși la pensie, iar numărul cel care vor deservi acest departament va fi și mai mic, de vreo 20 de angajați, având în vedere că din numărul total de funcționari mai sunt persoane plecate în concediu.

Prahova se află sub cod portocaliu de caniculă astăzi și mâine, interval în care sunt anunțate peste 39 de grade Celsius.

20170804_091222.jpg

 

20170804_091231.jpg

20170804_091232.jpg

 

Social
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Informare meteo de vreme rea. Expiră miercuri seară

Prefectura Prahova a transmis o informare meteo valabilă în intervalul 15 ianuarie, ora 20 – 17 ianuarie, ora 20. Fenomenele vizate sunt: precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie,...

Național
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

România, acoperită de un val de aer polar

Săptămâna a început cu o răcire semnificativă a vremii. Am avut cea mai rece dimineaţă de la începutul iernii în multe regiuni din ţară, iar pentru zilele următoare, meteorologii au emis o informare de...