canicula-prahova-ploiesti.jpg

Pentru a doua zi consecutiv, Prahova se află sub atenționare de cod galben de caniculă. La Ploiești, ca de altfel și în alte localități din sudul județului, sunt așteptate temperaturi de peste 37 de grade Celsius.

 

Prahova se află sub cod galben de caniculă, pentru a doua zi consecutiv. Meteorologii au anunțat că valul de căldură va persista și în zilele următoare.

Potrivit ANM, „în nordul și estul Olteniei, sud-estul Transilvaniei, Moldova, Muntenia și Dobrogea, disconfortul va fi ridicat, iar maximele termice se vor situa în general între 35...37 de grade”.

La Ploiești, în mai multe zone ale orașului, au fost montate corturi unde se distribuie apă. 

 

Citește și: Măsuri anti-caniculă. Zonele din Ploiești unde vor fi dozatoare cu apă

Medicii recomandă evitarea expunerii la soare și, totodată, evitarea consumului de alcool. Miercuri seară, un bărbat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, după ce a „confundat” apa cu alcoolul. Bărbatul a fost găsit căzut pe stradă, în apropierea pasajului de la Gara de Vest. La fața locului a ajuns rapid un echipaj al SAJ Prahova și, ulterior, bărbatul a fost transportat la Județean.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...