stalp-electrica-inclinat-ploiestiori.jpg

Oamenii s-au speriat în momentul în care un stâlp de curent electric de pe strada Ciobănașului, din satul Ploieștiori, comuna Blejoi, s-a înclinat îngrijorător de mult și este la un pas să se prăbușească.

 

Primul lucru a fost să semnaleze problema la Electrica și, după un timp, un echipaj s-a deplasat la fața locului.

„Am sunat panicați la Electrica și după mai multe ore au venit muncitorii, s-au uitat la stâlp și au plecat fără să facă nimic. Mare minune să nu pice stâlpul în noaptea asta”, s-au plâns oamenii.

Sesizarea cetățenilor a fost confirmată de Electrica Distribuție. Potrivit societății, o echipă de muncitori s-a deplasat astăzi la fața locului, însă numai pentru a consemna dacă reclamația este sau nu întemeiată. În baza constatărilor, firma care asigură mentenanța se va deplasa în zonă mâine, pentru înlocuirea stâlpului.

 

„Stâlpul de curent electric s-a rupt, iar la ora actuală se sprijină pe un cireș. Curentul electric nu este întrerupt în zonă, iar mâine firma care asigură mentenanța va înlocui stâlpul”, a declarat pentru Observatorulph.ro purtătorul de cuvânt al Electrica. (FOTO: Arhivă)

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...