dan-helciug-spitalul-de-urgenta-ploiesti.jpg

Peste 5.000 de ploieșteni s-au strâns vineri noapte, pe Bulevardul Independenței, pentru a lua parte la concertele organizate cu ocazia Festivalului Medieval. Dan Helciug a făcut senzație, din repertoriu nelipsind hit-ul „Trăiască berea”.

 

Bulevardul Independenței s-a umplut în această seară de lume. Mulți au preferat să fie aproape de scena montată în sensul giratoriu de la Gara de Sud. Alții însă s-au gândit să asculte muzică la terase, în fața unui pahar cu bere rece sau în fața unui platou cu raci sau cu scoici.

Seara s-a electrizat în momentul în care Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență, a început să cânte. Concertul a durat mai bine de 40 de minute, timp în care publicul a cântat, a dansat și a aplaudat frenetic. 

 

Jovial, în ciuda faptului că era așteptat la Sibiu, la finalul repertoriului, la cererea publicului, Helciug a revenit pe scenă și a interpretat o nouă piesă, alături de membrii trupei Spitalul de Urgență. Iar la plecare, solistul trupei a făcut o ședință foto cu fanii..

Seria concertelor de vineri noapte s-a încheiat cu o altă trupă renumită: Hara. Sâmbătă și duminică vor avea loc noi spectacole pe Bulevardul Independenței Ploiești.

dan-helciug-ploiesti-festival.jpg

halciug-fani.jpg

dan-helciug-spectacol-ploiesti-spitalul-de-urgenta.jpg

20170714_213418.jpg

halciug.jpg

public-spectacol-ploiesti-concert-spitalul-de-urgenta.jpg

halciug.jpg