valea-mantei-vc.jpg

Furtuna de joi seara a creat probleme prahovenilor. Mai mulți copaci au fost doborâți în Plopeni, Ploiești, Băicoi, și Telega iar în Boldești Scăeni două case au fost inundate. 

Potrivit unei cititoare a ziarului nostru, la Valea Călugărească furtuna a creat probleme șoferilor care au fost nevoiți să circule pe strada Valea Mantei. Partea carosabilă a fost inundată. Oamenii susțin că problema inundațiilor de pe strada Valea Mantei este cunoscută la nivelul administrației locale, însă până acum nimeni nu a luat nicio măsură. Vezi mai jos video: 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Internațional
  • Sâmbătă, 15 Septembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Uraganul Florence a lovit Carolina de Nord - VIDEO

Uraganul Florence a slăbit în intensitate peste noapte, redevenind furtună tropicală, dar nu înainte de a face victime. Florence a omorât cel puţin 5 oameni, printre ei o femeie şi un copil a căror casă...