temperaturi-caniculare-ploiesti-prahova.jpg

Revin temperaturile ridicate în Prahova, este anunțul meteorologilor, care nu exclud însă, mai ales pentru ziua de mâine, noi precipitații abundente, în special în zonele de deal și munte.

 

După ploile înregistrate în noaptea de vineri spre sâmbătă în mai multe localități din Prahova, astăzi revin temperaturile ridicate. 

Meteorologii au anunțat că mercurul în termometre va urca astăzi până la 35 de grade Celsius, în special în zona de Sud a județului, unde această valoare poate fi chiar depășită. La munte, temperaturile atmosferice se vor menține la valori de pânăî la 20 de grade Celsius, mult mai scăzute urmând să se înregistreze pe platoul Bucegi.

 

La această oră (11.30), potrivit ANM, sunt 24,1 grade Celsius la Câmpina, 24,9 grade Celsius la Ploiești, 18 grade Celsius la Sinaia și 6,8 grade Celsius la Vârful Omu.

Duminică, 9 iulie, la munte și în zonele de deal sunt așteptate ploi torențiale. Ploi izolate se vor înregistra și în restul județului.

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...