temperaturi-ridicate-prahova.jpg

Meteorologii au emis astăzi prognoza pentru perioada 12 - 25 iunie. Probabilitatea de ploi va fi mai mare în perioada 17 - 19 iunie, însă temperaturile atmosferice vor depăși 32 de grade Celsius.

„În intervalul 12-20 iunie, deși vor fi ușoare variații termice de la o zi la alta, vremea se va menține caldă, cu medii ale maximelor de 25...29 de grade și ale minimelor de 12...15 grade, urmând ca în după-amiaza zilei de 13 iunie să se înregistreze valori de 30...33 de grade”, a anunțat astăzi ANM.

 

Temperaturile vor fi și mai ridicate în perioada 20 - 25 iunie.

„Până la sfârșitul intervalului de referință, estimările indică temperaturi în creștere ușoară, dar constantă, cu o probabilitate relativ mare pentru o vreme călduroasă în toată regiunea, cu valori diurne de 30...32 de grade și nocturne de 15...17 grade, în medie. La începutul intervalului, ploi în general slabe vor fi pe arii restrânse, doar în perioada 14-15 iunie acestea devenind locale. Probabilitatea pentru ploi cu caracter temporar va fi relativ ridicată și între 17 și 19 iunie”, se mai arată în prognoza ANM.

La munte va predomina o vreme caldă. „Astfel, sunt estimate temperaturi medii diurne de 16 la 22 de grade și nocturne de 6...10 grade, valori ușor mai scăzute fiind de așteptat în zilele de 15 și 17 iunie. La începutul intervalului, ploi de scurtă durată se vor semnala pe arii restrânse. În perioada 17-21 iunie va crește probabilitatea pentru ploi mai frecvente și local în cantități mai importante”, a mai precizat ANM.

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...