18892911_321234531628627_7853557680671615823_n.jpg

Foarte rar se întâmplă ca o persoană, cu succes remarcabil în mediul privat, să îşi dorească să candideze pentru o funcţie publică. Antonela Aldea a ales să facă totuşi acest pas, aparent inexplicabil.

 

După ce a fost director general al hypermarketului Carrefour, apoi a făcut parte din conducerea la nivel naţional a acestei multinaţionale, Antonela Aldea a demarat o serie de afaceri de succes, pe cont propriu. Ce ar putea determina un om, care are aparent tot ce îşi doreşte, să vrea să ajungă primar?

Răspunsul a venit imediat: „Când în plan profesional ţi-ai atins toate obiectivele, devine o datorie de onoare să îţi ajuţi semenii din locurile natale, să întorci comunităţii bucuria pe care ai trăit-o crescând şi învăţând printre aceşti oameni. Degeaba ai un CV, impresionant aşa cum spuneţi dumneavoastră, dacă nu îţi pui ştiinţa de carte şi experienţa în slujba oamenilor. Oamenii trebuie să vadă că banii publici sunt destinaţi nevoilor lor şi nu construirii de vile şi alimentării de conturi ale celor care se prefac că îi conduc. Vă voi demonstra că se poate şi nimeni şi nimic nu m-ar putea împiedica să ating şi acest obiectiv, de această dată unul public, nu personal.”

CV Antonela Aldea AICI.