crbl.jpg

Spectacolele de vineri seară au strâns mii de ploieșteni în zona centrală a orașului. CRBL, după un concert incendiar, nu s-a dezis și i-a îndemnat pe spectatori să participe la campionatul național de kendama.

Mii de ploieșteni au luat parte la spectacolul de vineri seară. De data aceasta vedete au fost Lora, CRBL și Alina Eremia.

Show incendiar 

Ploieștenii, cu mic, cu mare, s-au înghesuit în apropriere scenei, show-ul oferit de Lora, Alina Eremia și de CRBL fiind electrizant. Atmosfera a fost cu adevărat incendiară pe timpul concertelor, care s-au încheiat la ora 23.00.

Lora a avut parte de ropote de aplauze şi a fost rechemată pe scenă de public. Concertul a făcut deliciul miilor de ploieșteni, care au aplaudat frenetic și i-au strigat numele minute în șir.

CRBL și kendama

CRBL nu s-a dezis de kendama și i-a invitat pe ploieșteni să participe la concursul național de anul acesta, afirmând că românii formează cea mai mare comunitate de kendama din Europa.

La coborârea de pe scenă a fost întâmpinat de zeci de copii care au așteptat cu sufletul la gură să primească un autograf pe jucăriile japoneze pe care le-au adus de acasă. De altfel, CRBL a recunoscut că este îndrăgostit de acest joc, din care a făcut o adevărată obsesie. În această seară un tânăr i-a solicitat chiar sfatul cu privire la joc, iar CRBL i-a arătat câteva noi mișcări. În plus, CRBL nu i-a refuzat pe copii și a împărțit autografe în toate părțile.

Când a ieșit din zona scenei, la plecare, CRBL a fost condus la mașină de jandarmi, dat fiind numărul mare al copiilor și tinerilor care l-au înconjurat.

Sâmbătă, începând cu ora 20.00,, ploieștenii sunt așteptați în număr mare la un nou concert în cadrul manifestărilor Ploiești – Magie, Feerie și Poveste. De data aceasta, pe scenă vor urca Mateo, Teodorescu și Cargo.

 

concert-lora-crbl-ploiesti-2-iunie.jpg

lora-concert-ploiesti.jpg

20170602_222400.jpg

 

20170602_221624.jpg

concert-ploiesti-crbl-lora.jpg