premii-calatoria-tren.jpg

CFR Călători a lansat un concurs inedit. Campania se desfășoară în perioada iunie - septembrie, fiind premiate cea mai frumoasă poveste, cea mai frumoasă fotografie și cel mai frumos filmuleț (video) realizate în timpul călătoriei.

„Trenul este mai mult decât o modalitate de călătorie, el aduce oamenii laolaltă și poartă poveștile lor de viață de la un capăt la altul al țării. Totodată călătoria cu trenul poate fi un prilej de reverie, de lectură sau de a surprinde de la fereastra trenului momente speciale...un apus...un răsărit ... un peisaj pe care să îl imortalizezi într-o fotografie ... Împărtășește cu noi cele mai interesante experiențe pe care le-ai avut călătorind cu trenul și vei putea câștiga premiul lunar sau marele premiu”, a anunțat CFR Călători.

Premiul lunar constă într-un set de călătorie, care conține un rucsac, o umbrelă, un adaptor / încărcător telefon backup, o agendă și un pix, personalizate CFR Călători. Premiul cel mare constă în acordarea unui Card TrenPlus.

„Dacă nu ești deja înscris la newsletter te poți înscrie! Urmărește newsletterele noastre și participă la campanie. Perioada de desfășurare a campaniei este 01 iunie – 30 Septembrie 2017. Străbate România cu trenul și descoperă locuri de poveste.... cunoaște oameni noi ..... surprinde momente speciale! Te așteptăm cu cea mai frumoasă fotografie, cea mai frumoasă poveste sau cel mai frumos filmuleț din timpul călătoriei tale cu trenul pentru a te premia!”, a anunțat CFR Călători.

Tematica concursului este călătoria cu trenul în țară și posibilitatea de a ajunge cu trenul în diverse zone cu potențial turistic.

Participanții trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții: să trimită un mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. care să conțină două bilete de tren scanate care să dovedească călătoria cu trenul a participantului și să transmită cel puțin o poveste (eseu) / o imagine / un video cu tema “Străbate România cu TRENUL!”, în funcție de categoria la care concurează.

Materialele trimise trebuie să respecte tematica concursului, și anume călătoria cu trenul. (ex. fotografii de la fereastra trenului, fotografii din timpul călătoriei, poveste cu experiența ta din timpul călătoriei cu trenul, video din timpul călătoriei etc). Subiectul mesajului să fie “poveste” sau “imagine” sau “video” (sau orice combinație din cele in funcție de categoria/categoriile la care concurează. În mesajul transmis sa fie precizate: numele și prenumele concurentului, precum și localitatea și județul de reședință.

Premiul final este Cardul TrenPlus (3 bucăți / câte un card pentru câștigătorul fiecărei categorii) care oferă o reducere de 25% la călătoria cu trenul, pe o perioada de 1 an (la clasa I si a 2-a) .