festival-bucurie-in-miscare.jpg

Evenimentul se va desfășura în weekend, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

„Cel mai mare spațiu de joacă din România se deschide la Ploiești, în Parcul Tineretului - Sala Sporturilor Olimpia, începând de vineri, 19 Mai, ora 15.00, până duminică, 21 Mai, ora 20.00. Vă așteptăm cu zone destinate jocurilor de echipă (fotbal, volei, baschet, tenis cu piciorul), dar si sporturilor individuale (badminton, zumba, fitness).V-am pregătit un cros cu categorii pentru toate vârstele, de la 3 la 90 de ani, precum și o cursă a familiilor, la finalul cărora toți participanții vor primi medalii. Va exista o zonă destinată Jocurilor Copilăriei, dar și o Zonă destinată jocurilor inedite (schi pe asfalt, sărituri în saci, limbo dance etc.). Vă asteaptă multe alte demonstrații interactive (dans, aerobic, arte marțiale), un atelier de tenis și întreceri de carturi și slow biking. Pentru a prinde energie v-am pregătit o zona cu bunătăți de toate felurile!”, este invitația lansată de organizatori pe o rețea de socializare.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Primăria Ploiești, organizatorii au promis că nu vor lipsi atracțiile pentru cei mici, care sunt invitați nu doar la alergare, ci și să redescopere jocurile copilăriei. Surprize sunt pregătite și pentru tineri, dar și pentru adulți, festivalul fiind dedicat tuturor vârstelor. Nu vor lipsi atelierele de tenis, meciurile de fotbal și baschet, dar și demonstrații de sporturi mai puțin practicate în România. 

Citește și: Totul despre zilele Ploieștiului 2017: evenimente, concerte, locațiiTotul despre zilele Ploieștiului 2017: evenimente, concerte, locații

Trebuie spus că tot în acest weekend, municipalitatea organizează Zilele Ploieștiului, fiind programate o serie de spectacole în aer liber..