accident-rutier-sambata-balta-doamnei-sat-curcubeu.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă dimineață, pe raza satului Curcubeu, comuna Balta Doamnei, după ce un microbuz a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

În cele două vehicule se aflau 12 persoane, respectiv 10 persoane în microbuz și două în autoutilitară. La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești au fost transportate trei persoane.

Citește și: Microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident în Prahova

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani diagnosticat cu traumatism la coloana cervicală și traumatism la gambă, o tânără în vârstă de 20 de ani, cu traumatism și excoriații la genunchi și o femeie în vârstă de 30 de ani, care s-a ales în urma accidentului cu traumatism toracic și a făcut și un puseu de hipertensiune arterială. Toate cele trei persoane au necesitat asistență medicală din partea medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

O a patra victimă, un bărbat în vârstă de 57 de ani, care prezenta un traumatism la gamba dreaptă, a primit asistență medicală la locul accidentului, însă a refuzat transportul la spital.

 

Sâmbătă, în Prahova, au avut loc alte șase accidente rutiere în care au fost implicate mai multe persoane. Trei dintre evenimentele rutiere s-au produs în Ploiești, pe străzile Găgeni, Ștrandului și în zona Bricostore.