concert-teatrul-toma-caragiu.jpg

Teatrul Toma Caragiu invită ploieștenii duminică, 28 mai, de la ora 19.00, la concertul Opera Tango, ce poartă semnătura cunoscutului artist Emy Drăgoi.

Proiectul inedit combină sonoritățile din perioada interbelică si mult iubitele armonii romantice de secol XIX..

„Tango-Opera este o poveste despre tangoul tradițional și tangoul modern, despre opera romantică și cea din perioada interbelică, despre ieri și astăzi, despre inițiați și începători, în care oricine se poate descoperi”, este pe scurt descrierea realizată de reprezentanții Teatrului Toma Caragiu.

Repertoriul include arii celebre puse pe ritmuri de tango, transpuse și personalizate de celebrul acordeonist Emy Drăgoi cu participarea extraordinară a sopranei Ioana Mitu, alături de muzicieni de renume ai acestui proiect:

Lucian Maxim, Robert Cina, Bianca si Alessia Dragoi, Tangotangent și alți invitați surpriză.

„Astfel, cunoscutele arii de opera, transpuse pe ritmuri de tango, adună, în spiritul lor, poveștile tuturor celor care l-au privit sau dansat, pornind de la sonoritățile binecunoscute ale lui Astor Piazzolla și continuând cu frazele armonioase din repertoriul lui Verdi și Bizet, în viziunea orchestrala semnată de Emy Dragoi, acompaniat de sunetele melodioase de vioară interpretate de talentata Bianca Drăgoi. Binecunoscutele cantonete Torna a Sorriento și Granada vor bucura spectatorii prin vocea sopranei Ioana Mitu, care le transpune într-o interpretare unică, pe ritmuri de Tango”, mai precizează Teatrul Toma Caragiu.

Biletele se pot achiziționa de la Agenția de bilete a teatrului sau online, accesând link-ul https://ove.ro/opera-tango. Prețul unui bilet este de 70 lei.