rulote-prahova-valea-cerbului.jpg

Mini-vacanța de 1 mai și-o petrec în fiecare an la munte. Chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă în weekend, mai mulți bucureșteni și-au instalat deja rulotele pe Valea Cerbului, cea mai mare zonă de campare din Prahova.

Li se spune „rulotiști”. Unii dintre ei recunosc că până în septembrie vor locui aici, pe Valea Cerbului. Vor scăpa astfel de întreținerea de la bloc, iar costurile sunt minime. 

Prin urmare, zeci de turiști, iubitori ai muntelui, ca în fiecare an, au ales să petreacă de 1 Mai pe Valea Cerbului. Aici, spun oamenii, nu le lipsește nimic. Rulotele sunt independente din punct de vedere energetic. Dotate cu frigider, acestea asigură confortul până la toamnă.

„Vin în fiecare an aici să mă relaxez. Sunt pensionar. Nu duc dorul vecinilor de la bloc, pentru că aici am alți vecini. Toată ziua ascultăm muzică, mâncăm și avem parte de relaxare”, ne-a spus unul dintre cei care și-au instalat rulotele pe Valea Cerbului.

 

O altă zonă de campare în Prahova este la Cheia, de-o parte și de alta a DN!1A, unde turiștii își instalează rulotele și corturile în special din lunile iunie -iulie.

rulote-valea-cerbului.jpg

 

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...