colegiul-mihai-viteazul-ploiesti.jpg

Cunoscut ca unul dintre liceele din Prahova cu rezultate deosebite la învățătură, Colegiul Național Mihai Viteazul se poate mândri cu un nou record. 88 de elevi s-au calificat la faza națională la diverse olimpiade și concursuri școlare, la care se adaugă și cele cinci echipe calificate la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

În total este vorba despre 20 de discipline școlare la care elevii din Colegiul Național Mihai Viteazul Ploiești au reușit să obțină rezultate excepționale. Anunțul a fost făcut de profesorul de franceză Dan Culicovschi din cadrul Colegiul Național Mihai Viteazul, pe o pagină de socializare.

„(...) Vă reamintesc că prin aceste rezultate CN Mihai Viteazul deține supremația la nivelul județului Prahova!”, susține Dan Culicovschi.

Dintre cei cinci elevi de gimnaziu calificaţi la etapa naţională a olimpiadei de limba germană modernă, trei s-au întors cu premii importante. Este vorba despre Soare Matei - 8G - nivel B1 - premiul I - prof. Octavia Maria Popescu, Furtună Dan Gabriel - 7G - nivel B1 - premiul II - prof. Dragomir Daniela și Slobozeanu Iarina Livia - 6G - nivel A2 - premiul III - prof. Minculescu Carmen.