curent-electric-avarii.jpg

Vremea rea a pus stăpânire și pe Prahova, unde, din cauza vântului și a precipitațiilor, 15 localități sunt, la această oră, nealimentate total sau parțial cu curent electric.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, pe lista localităților cu probleme figurează Vălenii de Munte, Starchipojd, Predeal Sărari, Provița de Jos, Provița de Sus, Sângeru, Apostolache, Chiojdeanca, Lapoș, Iordăcheanu și Bălțești.

În total au fost afectat 91 de posturi de transformare. Ieri noapte din cauza zăpezii, DC 134, drumul spre Cota 1.400, s-a închis.

 

În Prahova este valabil un cod portocaliu în zona de munte, iar pentru restul localităților meteorologii au emis cod galben de ploi.

UPDATE: Ora 08.00 - Potrivit ISU, în Prahova, 7.853 de consumatori erau nealimentați cu energie electrică la ora 08.00. Este vorba de gospodăriile din localitățile Apostolache, Sângeru, Provița de Sus, Salcia, Păcureți, satul Trenu, Bătrâni, Cătunu, Buștenari, Schiuleșți, Lapoș, Drăgăneasca, fiind afectate 118 puncte de transformare.

UPDATE Ora 9:00: Pompierii militari prahoveni au intervenit pentru degajarea a 10 copaci căzuți pe partea carosabilă precum și pe rețeaua de medie tensiune, în localitățile Sinaia, Măneciu, Posești, Izvoarele, Teișani și Vărbilău.