circulatie-dn1-valea-prahovei-trafic-autostrada-a3-bucuresti-ploiesti.jpg

Sfârșitul mini-vacanței de Paște vine la pachet cu aglomerație pe DN1. Centrul Infotrafic a anunțat că traficul rutier pe DN1 a fost deviat pe DN1A, Cheia - Ploiești.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a anunțat că, în județul Braşov, începând cu ora 12.30, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Citește și: Vă întoarceți din mini-vacanță? Sfatul Poliției

Poliția Română, prin Centrul Infotrafic, a lansat o serie de recomandări, dată fiind și avertizarea meteo de ploi și vânt. Mai mult, la munte nu este exclus ca lapovița să se transforme în ninsoare. Der altfel, pe anumite porțiuni din DN1 astăzi a nins.

Citește și: Ploi, intensificări de vânt și vreme rece. Ninge la munte. Anunțul meteorologilor

Potrivit ANM, informarea meteorologică de ploi este în vigoare până marți, 18 aprilie, ora 10.00.

UPDATE: 12.45 Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 București – Ploiești să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât pe anumite porțiuni ale acesteia plouă torențial.

 

UPDATE: 13.30 - Pe sensul de coborâre al DN1 Brașov – Ploiești există aglomerație pe tronsoanele Predeal – Bușteni și Sinaia – Posada. Pentru a evita ambuteiajele din aceste locuri, sfătuim conducătorii auto care doresc să se deplaseze dinspre Brașov către Ploiești să utilizeze ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte.