aglomeratie-valea-prahovei-dn1-comarnic.jpg

Mini-vacanța de Paște vine la pachet cu trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Centrul Infotrafic a anunțat că se circulă cu 30 - 40 km/oră, în zona localității Comarnic, pe DN1 Ploiești - Brașov.

Potrivit Centrului Infotrafic, există aglomerație pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov, în zona localității prahovene Comarnic (viteza de deplasare este de aproximativ 30 - 40 kilometri pe oră), pe sensul de urcare al DN1A Ploiești – Brașov, în special pe tronsonul kilometric 89 – 111, și pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 Pitești – București (coloană de autoturisme de aproximativ 700 de metri, în mișcare, la intrarea în oraș).

„Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic, să mărească distanța față de vehiculele dinainte, să respecte regulile de circulație și să adapteze în permanență viteza la condițiile de drum”, este sfatul Centrului Infotrafic.

 

 

Sport
  • Duminică, 22 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Petrolul, victorie în deplasarea de la Saelele

Petrolul a obţinut trei puncte uriaşe pe terenul Voinţei Tr. Măgurele, în meciul jucat, sâmbătă, la Saelele. „Lupii” s-au impus la limită, 1-0, prin golul reuşit de către Arnăutu, în minutul 13....