ziua-indragostitilor.jpg

Hotelierii de pe Valea Prahovei s-au pregătit cu numeroase surprize pentru cuplurile de îndrăgostiți care ajung la munte. La fel și mai multe mall-uri din Ploiești, care au anunțat reduceri la anumite produse, dar și încheierea de căsătorii cu durata de o zi.

„Ziua îndrăgostiților, de pe 14 februarie, este un prilej bun de fiecare dată pentru a celebra iubirea și legătura dintre partenerii unui cuplu”, este numai unul dintre anunțurile de cazare care includ pachete pentru cei care doresc să sărbătorească Valentine’s Day, la munte, pe Valea Prahovei.

La Bușteni, costul a trei zile la munte este cuprins între 220 și 250 lei/persoană/ sejur, iar pachetul include cazare „în cameră dublă standard sau dublă cu vedere la munte, beneficiind de superba vedere spre muntele Caraiman, mic dejun, dar și o surpriză din partea casei, precum și momente de relaxare în cadrul zonei SPA”. Aceasta nu este însă singura ofertă specială de Ziua Îndrăgostiților. 

O pensiune din Sinaia ofertă o reducere de 15% la cazare, pentru patru nopți, de Valentine’s Day, iar un hotel din Predeal promite meniu festiv de Ziua Îndrăgostiților.

În fine, un mall din centrul Ploieștiului s-a pregătit pentru a marca Valentine’s Day cu parafarea unor căsătorii de o zi pentru cuplurile de îndrăgostiți. Iar aceasta nu este singura ofertă din mall-urile din Ploiești, care promit reduceri la anumite produse.