revelion superstitii

Trecerea în noul an este un prilej de bucurie la români. Persoanele care cred în superstiții spun însă că noaptea de Revelion poate să decidă cum va fi noul an.

 

Vrei să-ți meargă bine tot anul? Cei care cred în superstiții spun că au leac pentru acest lucru. Secretul este ca noaptea de Revelion, să te prindă cu bani în buzunare și cu haine noi. Măcar un obiect de vestimentație trebuie să fie de culoare roșie.

Masa de Revelion trebuie să fie bogată. La miezul nopții paharele și farfuriile trebuie să fie pline. Obligatoriu, la masa de Revelion se mănâncă pește, dar și fasole cu bob negru, pentru ca tot anul să ai parte de fericire și succes.

 

De multă dragoste, mai spun cei care cred în superstiții, au parte numai cei care se sărută sub vâsc la miezul nopții, în momentul trecerii în noul an, dar și cei care la miez de noapte au paharele pline cu șampanie.

În fine, în noaptea de Anul Nou nu trebuie să plângi pentru că tot anul viitor ai parte de tristețe și să nu te cerți pentru a nu avea probleme, spun aceiași cârcotași.

Că sunt adevărate sau nu aceste superstiții, important este să nu-i uiti pe cei dragi. O simplă urare de „La Mulți Ani”! le va aduce multă bucurie în suflet.